Powered by ZenseHome

Styr dit hjem på en intelligent måde

Intelligent styring
af hjemmet

Artikel om hvordan du kan styre dit hjem intelligent.

Intelligent styring af hjemmet

Hvordan kan du styre dit hjem intelligent?

Vidste du, at man kan styre og overvåge sin lysstyring via ens smartphone? Læs mere om lysstyring her.

 

For en mere fleksibel hverdag, potentiel sparing af penge og en bolig fremtiden værdig er intelligent styring af lyset perfekt. Det er efterhånden blevet tættere på en standard for de fleste, at mobilen eller smartphonen er menneskets forlængede arm. Man kan utrolig mange smarte ting med en mobiltelefon, og de bliver mere og mere optimeret i forhold til at styre og overvåge alt elektronik i huset

 

Med en løsning fra ZenseHome får du næsten fuld kontrol over din lysstyring. De eneste begrænsninger er at appen ikke kan videreudvikles på selv og du kun har adgang til features vi har udviklet. Er du interesseret i at høre mere kan vi rådgive og hjælpe dig med din el-installation med fokus på intelligent lysstyring.

 

Skal du bygge nyt eller renovere? Se 5 fordele du kan få ved at styre huset med mobilen

 

 1. Du får automatisk lysstyring i enten huset, virksomheden, eller i foreningen
 2. Du får mere frihed, fleksibilitet samt muligheden for automatisere lyset
 3. Du kan spare penge på kabelføringen under renoveringen
 4. Du kan overvåge dit elforbrug, og styrke din grønne profil ved at spare på strømmen.
 5. Du kan styre hele din belysning fra en app og eventuelt integrere den med Google Home

 

Den intelligente styring stopper dog ikke her. Styringen af det intelligente hjem er ikke kun lysstyring og der er faktisk muligheder for også at styre varme, sikkerhed/overvågning, lyd og endda hvidevarer eller gadgets.

 

Mange produkter har deres egen app til styring, det kræver et intelligent system. Længere nede kan du læse mere.

Intelligent styring kræver et intelligent system

De helt store intelligente systemer i tilfældig rækkefølge er:

 

 • Home Assistant
 • Amazon Alexa
 • IFTTT
 • MQTT
 • Apple HomeKit
 • Google Assistant

 

Mange virksomheder vælger dog at gå deres egen vej med en app de selv har udviklet for at have 100% styring over systemet. Nogle af dem der kan nævnes er Philips Hue og ZenseHome.

Intelligent styring i form af Google

Hos ZenseHome har vi udviklet vores system så det er integrerbart med Google. Nogle produkter vil være direkte integrationer i vores app som fungere ret brugervenligt, men andre vil kræve en 3. parts integration så som IFTTT og Home Assistant.
Derfor har du altså mulighed for at vælge det intelligente system der passer til dig og slå flere af dine produkter sammen.

Intelligent styring er nærmest fremtidens standard

Hvad muligheder er der med ZenseHome?

Med en ZenseHome løsning får du en af de absolut mest versatile løsninger til at styre lyset. Du kan tilføje flere adresser og etager i dit hjem, når du har vores løsning. Herefter kan du inddele dine rum til forskellige scenarier og lysstyrker via vores app. Tryk her for at se hvad det kan.

 

Du kan også styre dit lys fra din iPhone og iPad, hvor alle ovenstående metoder til at styre lyset selvfølgelig også gør sig gældende. Vi har gjort det muligt at teste appen ved at lave en demokuffert, som du kan bruge, hvis du vil se, hvordan det hele fungerer. Du kan også se mere om appen her.

 

 

Du kan tilføje alle mulige scenarier til, hvordan din lysregulering skal være i de forskellige rum via vores app. Vores app virker i princippet som din fjernbetjening til huset. Processen er gjort ganske enkel.

 

Det er ikke sikkert, at du vil have smart home belysning i alle dine rum, og du kan sagtens starte småt med ZenseHome. Du kan langsomt optimere din belysning, så du til sidst kan dæmpe lyset eller tænde og slukke i alle rum på samme tid.

 • Entré
 • Stue
 • Bryggers
 • Gang
 • Køkken
 • Soveværelse
 • Spisestue
 • Toilet
 • Øvrige værelser