Powered by ZenseHome

Smart hjem

Hvad er smart home?

Din guide til hvad et smart home er.

Smart Home

Hvad er smart home?

Smart home er vejen til det smarte og funktionelle hjem. Bliv klogere på, hvad et smart home er, hvordan det bruges og hvad det koster her.

 

Smart home er en fællesbetegnelse for, hvordan du forbinder dine elektriske apparater i hjemmet med hinanden. Man bruger også tit termet connecte eller tilslutte, da ens elinstallation kan kommunikere med alle hjemmets andre gadgets. Mulighederne er mange med smart home teknologi og med ZenseHome kan du integrere med andre produkter i dit smart home.

 

Det vil sige et smart home også er en praktisk opsætning af din bolig. Man kalder også smart home for et intelligent hjem, hvilket vil sige, at man styrer elementer som belysning, alarmer, temperatur og sågar fjernsyn via fjernadgang. Dette kan eksempelvis betjenes fra en mobil via et netværk, og kan medvirke til at spare tid og penge alt efter produkter og funktioner.

 

Essensen af et smart home er at dine produkter og systemer er forbundet så de kan spille sammen. Gerne så enkelt og funktionelt at din hverdag gøres lidt nemmere.

 

Med et smart home kan du være med til at skåne miljøet, spare tid, men også bekymringer om, hvad du egentlig bruger din strøm på og har du nu har husket at slukke for dine mange elektroniske enheder i hjemmet?

 

Med produkter fra vores shop kan du slippe for kilometervis af kabelføring, hvis du vælger at lave dit hjem om til et intelligent hjem eller et smart home. Det, vi tilbyder, er altså meget mere end blot at kunne kontrollere din belysning fra din telefon.

Hvordan fungerer smart home?

Et smart home er et hjem hvor teknologi imellem belysning så som lysdæmper, kommunikation som korrespondance afbryder, indeklima styring og smart phone styring spiller sammen et samlet sted i f.eks. en hub eller en app for at gøre hjemmet smart.

De populære funktioner så som stemmestyring, lysstyring og automatisering er bestemt blevet en favorit i blandt fremtidens hjem. Slut med at trykke på unødvendige kontakter og have 4 forskellige fjernbetjeninger liggende på sofa bordet.

Smart home også kaldet hjemmeautomatisering eller boligautomatisering giver dig styringen over belysning, indeklima, dit Samsung TV, Sonos højtaler og alarm system gennem din smartphone, stikkontakt, betjeningstryk eller ekstern skærm så som en hub.

Klik her for at gå til smart home siden

Smart homes formes af forbrugerne ud fra de behov der passer til dem

Hvad koster et smart home?

Vi har lavet en gennemgang af ZenseHomes lysstyring hvor du også kan læse lidt om hvad det koster. Vores system er intelligent og har meget mere at byde på end overfladen viser.